Wijk voor jong en oud

In de gemeente Horst aan de Maas wordt de komende jaren volop gebouwd. Samen met de gemeente is CRA Vastgoed diverse nieuwbouwplannen aan het ontwikkelen en worden bestaande gebieden in een nieuw jasje gestoken.

 

In de kern Horst wordt in samenwerking met de Gemeente en de Zorggroep een grootschalig plan ontwikkeld; het gebied rondom Hof te Berkel wordt aangepakt. Voor het verpleeghuis Elzenhorst zal een nieuwbouw gerealiseerd gaan worden, zodra die gereed is, worden de bewoners overgeplaatst naar de nieuwbouw en zal de "oude" Elzenhorst afgebroken gaan worden. Een groot gedeelte van het gebied wordt ingevuld door marktwoningen. In de vrije verkoop in diverse prijscategoriën: vrije kavels, luxere koopappartementen, patiobungalows, rijwoningen, vrijstaand geschakeld en twee-onder-één-kap. Mulleners & Mulleners Architecten tekent voor de klassieke architectuur.

 

De voorinschrijving voor de eerste 4 bouwplannen is gestart. Deze bouwplannen bestaan uit bouwkavels inclusief een ontwerp van een woning naar keuze, die naar eigen wensen nog geheel is aan te passen. Op een bepaalde kavel zijn meerdere ontwerpen mogelijk. De prijs voor een kavel is inclusief het ontwerp en een vooraf afgekaderd stappenplan te doorlopen met de architect. Het bouwen laten we aan de koper over. Voor meer details over de bouwplannen en het verdere traject kunt u contact opnemen met CRA Vastgoed via info@cravastgoed.nl

 

De nieuw te ontwikkelen en te bouwen woonwijk hof te Berkel in de gemeente Horst aan de Maas kent een open en veilig karakter en staat midden in de samenleving. De woonwijk hof te Berkel ligt dicht bij het centrum van Horst. De verschillende woonvormen zoals starterswoningen, eengezinswoningen, appartementen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen zorgen ervoor, dat elke leeftijdgroep er terecht kan én je kunt er op eigentijdse wijze (samen) leven en oud worden.

Om ervoor te zorgen dat je er zoveel mogelijk de regie over je eigen leven kunt (blijven) behouden, ook als je beperkingen ervaart, kan ondersteuning worden geboden.

 

Bewoners van het gebied willen ‘onder de mensen zijn' en midden in de maatschappij staan. De omgeving is een aanvulling op het woongenot en maakt deel uit van de gemeenschap en het centrum van Horst. Hof te Berkel wordt een woongebied niet alleen voor ouderen die de regie over hun leven kwijt zijn of maximale zorgbehoefte hebben, maar ook andere doelgroepen moeten hun plek hier kunnen vinden. Kortom: differentiatie in woonvormen.

 

Bezoek de nieuwe website van hof te Berkel www.hofteberkel.nl. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@cravastgoed.nl

 

 

    • Aannemer:Smeets Bouw

    Thema's