Vacature Projectontwikkelaar CRA Vastgoed

CRA Vastgoed is op zoek naar een Projectontwikkelaar (Utrecht) met minstens drie jaar ervaring in met name commercieel vastgoed en transformatie opgaven.
CRA Vastgoed bedenkt en realiseert creatieve oplossingen voor complexe projecten. Nederland is het werkterrein, met een focus op de Brabantse steden en met een groeiambitie in Utrecht. Wij richten ons daarbij op wonen, maatschappelijk- en commercieel vastgoed. Onze ervaring en expertise ligt bij de invulling van complexe binnenstedelijke locaties, van eerste haalbaarheidsstudies tot en met realisatie. Overall werken wij binnen onze projecten op een transparante wijze samen met ketenpartners op het gebied van financiering en ontwikkeling onder het motto 'resultaat komt samen'!

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor het proces van ontwikkeling, verkoop en realisatie van complexe vastgoedprojecten in financiële, commerciële, juridische en ontwerptechnische zin, waarin je rapporteert aan de directie en leiding geeft aan het ontwikkel- en bouwteam. Je adviseert de directie met scenario's, analyses en oplossingsrichtingen en bereidt deze voor. Je draagt zorg voor (financiële) projectbewaking inclusief risicoanalyses tijdens ontwikkeling en realisatie. Je bepaalt de business case omtrent strategie, product, doelgroep en prijs. Je stelt zelfstandig haalbaarheidsanalyses en grondbiedingen op en bent verantwoordelijk voor de marketing van en communicatie over je projecten. Je gaat op actieve wijze op zoek naar nieuwe klanten. Je kunt vlot onderhandelen en hebt goed commercieel inzicht. Netwerken is jou niet vreemd en je hebt de juiste vaardigheden om contacten op uiteenlopende niveaus te kunnen leggen en te onderhouden.

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een ontwikkelaar met kennis van en ervaring met vastgoedontwikkeling (minstens drie jaar) met een commerciële twist. Je kunt vlot onderhandelen en hebt een goed vastgoednetwerk in de omgeving Utrecht.
Ben je al enthousiast over de functie? Laat dan je sollicitatie achter via onderstaande button!

 

Wat bieden we?

Een plezierige functie binnen een familiebedrijf, waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. De ruimte om je binnen een informele, professionele werkomgeving te ontplooien met persoonlijke aandacht. Natuurlijk word je beloond met een passend pakket arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je al enthousiast over de functie? Laat dan je sollicitatie achter via onderstaande button!

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep