Projectontwikkelaar Noord Limburg

Rijd je langs een pand en denk jij meteen: 'Dit is voor ons een interessante acquisitie'? Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in het vastgoed? Omschrijf jij jezelf als commercieel en daadkrachtig? Werk je daarnaast graag in een familiebedrijf wat bijna 150 jaar bestaat en waar jij centraal staat samen met onze kernwaarden 'solide, partnerschap en duurzaamheid'. Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij bij CRA Vastgoed op zoek naar een projectontwikkelaar voor de regio Noord Limburg. Je standplaats is Eindhoven waar je gaat samenwerken met je directe collega's Bas, Mandy, Iris, Nik en Yannick. Daarnaast zul je samenwerken met onze collega's van Smeets Bouw in Maastricht en Kelpen-Oler. Het betreft een functie voor 40 uur per week waarbij je in overleg je werktijden kunt afstemmen. Uiteraard is gedeeltelijk thuiswerken een optie.

 

Binnen CRA Vastgoed heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Je wordt direct met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd.

 

Nederland is ons werkterrein, met een focus op Brabant, Limburg en Utrecht. Wij richten ons daarbij op de segmenten wonen, werken en zorg. Onze ervaring en expertise ligt bij de ontwikkeling van complexe binnenstedelijke locaties, van eerste haalbaarheidsstudies tot en met realisatie. CRA Vastgoed is onderdeel van VB Groep met een viertal regionale bouwbedrijven waaronder Smeets Bouw, die mede ontwikkelprojecten realiseert. Overall werken wij binnen onze projecten op een transparante wijze samen met ketenpartners op het gebied van financiering en ontwikkeling onder het motto 'resultaat komt samen!'

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Als Projectontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor het proces van acquisitie, ontwikkeling, verkoop en realisatie van projecten in financiële, commerciële, juridische en ontwerptechnische zin. Je rapporteert aan de directie en geeft leiding aan het ontwikkel- en bouwteam. Je adviseert de directie met scenario's, analyses en oplossingsrichtingen en bereidt deze voor. Je draagt zorg voor (financiële) projectbewaking inclusief risicoanalyses tijdens ontwikkeling en realisatie. Je bepaalt de business case omtrent strategie, product, doelgroep en prijs. Intern heb je de beschikking over technische kennis en bouwkostendeskundigheid van je collega's van de bouwbedrijven. Je stelt zelfstandig haalbaarheidsanalyses en grondbiedingen op en bent verantwoordelijk voor de marketing en communicatie over je projecten. Je gaat op actieve wijze op zoek naar nieuwe projecten en klanten. Je kunt vlot onderhandelen en hebt goed commercieel inzicht. Netwerken is jou niet vreemd en je hebt de juiste vaardigheden om contacten op uiteenlopende niveaus te kunnen leggen en te onderhouden.

 

Klik hier om een beeld te krijgen van een huidig project in Eindhoven en wat daarin de rol van projectontwikkelaar is.  

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar met ten minste 3 jaar kennis van en ervaring met vastgoedontwikkeling in de segmenten wonen en zorg met een commerciële twist. Je kunt vlot onderhandelen en hebt een goed vastgoednetwerk in de omgeving Noord Limburg. Daarnaast beschik je over minimaal een HBO werk- en denkniveau.

 

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring met een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je ontvangt 25 vakantiedagen + 10 ATV dagen. Ook maken een leaseauto en telefoon van de zaak onderdeel uit van je voorwaarden. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverkering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je nog met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Solliciteer dan via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige collega Bas Dikker: bd@cravastgoed.nl. Voor vragen met betrekking tot de procedure neem contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur) 06-30283194 / ih@vbgroep.nl. Een casestudy kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

 

 

 

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep