Partner voor binnenstedelijke herstructureringsopgaven en zorgvastgoed

CRA Vastgoed is bij uitstek de partner voor de invulling van binnenstedelijke herstructureringsopgaven en de ontwikkeling van zorgvastgoedprojecten (met name voor de care-sector). Wij bedenken en realiseren creatieve oplossingen voor complexe projecten, nieuwbouw en herontwikkeling. In co-makership met opdrachtgevers en gebruikers vertalen wij de huisvestingsbehoefte in passende projecten. Inclusief advies met betrekking tot financieringsvormen, beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide en professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven.

 

Het netwerk van strategische partners en opdrachtgevers ontwikkelt zich voortdurend.

Partnerschap vindt zijn basis in duurzaamheid, professionaliteit, vertrouwen en integriteit, met als uitgangspunt een prettige en informele manier van zakendoen. Dat kenmerkt onze aanpak.

 

De organisatie werkt met succes aan nieuwe, sectorgerichte concepten en samenwerkingsvormen. Voorbeelden daarvan zijn de nieuwe huisvesting van KPMG aan de Dorgelolaan te Eindhoven, huisvesting voor Stichting Kempenhaege in Sterksel en hof te Berkel in Horst.

 

Het werkterrein is Nederland, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. De vijf aandachtsvelden zijn wonen, maatschappelijk en commercieel vastgoed en retail & leisure. CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep.