18 december 2020

De Jonkvrouw Geldrop

De handtekeningen zijn gezet! CRA Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met Wooninc. over de ontwikkeling en realisatie van 69 appartementen aan het Tournooiveld in Geldrop. De appartementen maken deel uit van het plan De Jonkvrouw. De 69 appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen. Verkoop start in begin 2021 en Huybregts Relou (een VB groep onderneming) zal de appartementen realiseren, Strukton zorgt als partner voor het bouw- en woonrijp maken.

 

Na een intensief voortraject is de aankoop nu officieel. Met trots gaat CRA Vastgoed het 4de en laatste plandeel binnen het totaalproject ontwikkelen. Plandeel 4 is het meest zuidoostelijke deel van de gebiedsontwikkeling, waar Wooninc. zorgt voor ontwikkeling van plandeel 1, 2 en 3. Ook deze plandelen worden door Huybregts Relou, als onderdeel van de VB Groep (waar ook CRA Vastgoed toe behoort) gebouwd.


In De Jonkvrouw komen in totaal 219 wooneenheden, waarvan 69 appartementen voor de vrije sector. Dit deel bestaat straks uit 3 gebouwen, met 5 bouwlagen, die in een fraaie, parkachtige setting worden gesitueerd. Appartementen zijn er in diverse typen en groottes, variërend van ca. 80 m2 tot ca. 95 m2.


Ieder appartement is voorzien van inpandige berging en parkeerplaats op eigen terrein. De locatie geeft enerzijds een mooi groene woonomgeving en optimale bereikbaarheid (met het station in directe nabijheid) anderzijds. Kwaliteiten die de toekomstige doelgroepen van 1-2, of 3-persoonshuishoudens kunnen waarderen. De gebouwen worden ontworpen door architect DiederenDirrix uit Eindhoven. De verschillende plandelen krijgen ieder een eigen kwaliteit en identiteit, maar zullen zichtbaar familie van elkaar blijven. Belangrijke elementen zijn grote raampartijen en mooie geveldetailleringen.

 

CRA Vastgoed zorgt samen met Wooninc. en de gemeente Geldrop voor verdere communicatie.

 

Kijk voor meer actuele informatie op de website: https://jonkvrouw-geldrop.nl 

 

Thema's